Boş Zaman UğraşlarıHobi ve Eğlence

Orgonit Nasıl Yapılır? [Profesyonel Rehber]

Orgonit yapımı hakkında 'orgonit yapmak için gereken malzemeler nelerdir' ve 'orgonit nasıl yapılır' sorularının cevabı niteliğinde profesyonel, resimli, adım adım, detaylı bir anlatım ve dikkat edilmesi gerekenler işte bu yazıda!

Orgonitler; doğal taşlar, kristaller, metaller ve reçine gibi çeşitli malzemeler ile yapılan enerji dönüştürücü elektriksiz makinelerdir. Orgonitler William Reich tarafından geliştirilmiş olmakla beraber, canlılara ve doğal çevreye bilimsel olarak ispatlanmış çok çeşitli faydaları bulunmaktadır. Orgonitler süs eşyası, aksesuar, hediyelik eşya ve sağlıklı yaşam gibi çeşitli amaçlarla kullanılmaktadırlar.

Uyarı: Orgonitler hakkında eğer yeterli teorik bilgiye sahip değilseniz, orgonit yapımından önce genel olarak orgonitler hakkında yeterli bilgiye ulaşmak için konunun çarpıcı örnekler ve bilimsel çalışmalar eşliğinde ele alındığı şu yazıyı okumanızı öneriyoruz:
(Ayrıca Bakınız: Orgonit Nedir? Orgonitin Faydaları Nelerdir?)

Bu yazıda orgonit kolye, orgonit sürahi & bardak altlığı ve piramit orgonit gibi farklı modellerin nasıl yapıldığı hakkında; konunun adım adım ele alındığı, detaylı ve profesyonel bir rehber bulacaksınız. Ayrıca orgonit yapılırken dikkat edilmesi gerekenler de yine bu yazıda siz kıymetli okurlarını bekliyor.

Şema: Orgonit Çeşitleri Nelerdir? [Orgonit Modelleri]
Şema: Orgonit Çeşitleri Nelerdir? [Orgonit Modelleri]

Orgonit Nasıl Yapılır? [Rehber]

1- Orgonit Yapımında Kullanılan Malzemeler

• 1 Kilogram epoksi reçine veya yeterli miktarda pet su şişesi
• 0.5 Kilogram reçine sertleştirici (Eğer reçine kullanacaksanız alın!)
• Epoksi reçine seti (Pek çok bileşen bünyesinde hazır olarak bulunur)
• Tahta kaşık gibi karıştırıcı bir alet (Eğer set bulamazsanız alın!)
• Silikon veya plastik kap (Eğer set bulamazsanız alın!)

• En az 5-10 tane plastik bardak (Reçine karışımı için + kap olarak)
• Ateş kaynağı veya fön makinesi (Tercihen fön makinesi)
• Mıknatıs veya mıknatıs tozu (Tercihen toz formunda, zorunlu değil!)
• Kolye ucu ve sim gibi süs niteliği taşıyan bileşenler (Zorunlu değil!)
• Epoksi reçine için renk pigmentleri (Zorunlu değil!)

Orgonit Malzemeleri [Epoksi Reçine Seti]
Orgonit Malzemeleri [Epoksi Reçine Seti]

• Kolye klipsi (Eğer kolye yapıyorsanız)
• Gümüş vb. zincir veya ip (Eğer kolye yapıyorsanız)
• Matkap ve vida (Eğer kolye yapıyorsanız, klipse yer açmak için!)
• Doğal kristal kaya tuzu (Zorunlu değil!)
• Üzerlik otu ve tohumu (Zorunlu değil!)

• En az 0.5 metre metal tel (Genellikle bakır ve alüminyum tercih edilir.)
• En az 2 çeşit metal talaşı (Bulamazsanız metal teli kesebilirsiniz!)
• Yan keski (Metalleri talaş haline getirmek için, zorunlu değil!)
• Kuvars kristalleri (En önemli parçadır, orijinal olduğuna emin olunmalıdır!)
• Faydalı taşlar (Ametist, akik, yeşim, turkuaz, shungite, lapis lazuli, sodalit, kaplan gözü, kırmızı mercan vb.)

Orgonit Malzemeleri [Faydalı Taşlar ve Kuvars Kristali]
Orgonit Malzemeleri [Faydalı Taşlar ve Kuvars Kristali]

2- Orgonit Yapımı İçin Ön Hazırlık

📌 Kuvars Kristallerinin Hazırlanması: Kuvars kristalleri hem işlemden geçirilerek kalıplara dökülmüş haliyle, hem de (daha sağlıklı hali olan) madenden çıkarılmış büyük taşlar haliyle satılmaktadır. Eğer büyük hacimde olanını aldıysanız çekiç vb. yardımıyla kırmak suretiyle ideal boyutlara gelene kadar parçalamanız gerekmektedir.

📌 Ana Yapının Hazırlanması: Orgonit yapımında en temel ve en önemli bileşen kuvars taşına sarılan bakır teldir. Bu mekanizma hem şekil olarak hem de çalışma prensibi olarak adeta Tesla’nın bobinine benzer. Bu yapıyı hazırlamak için tercihen düzgün şekilli bir kuvars kristaline bakır teli düzenli olarak sarmak gerekir.

Bilgi: Kuvars kristallerine sarılı olan bakır tel mekanizması adeta Tesla’nın bobinine benzer. Bu sebeple bu mekanizmanın performansını arttırmak için Tesla’nın bobin formülünü uygulayabiliriz. Yani sarım sayısını arttırmak, sarım sıklığını arttırmak ve daha kalın kuvars kristali kullanmak bu mekanizmanın çalışma verimliliğini arttıracaktır. Tesla bobin formülü şu şekildedir:
Kuvars Kristalini Bakır Tele Sarmak Tesla Bobinine Benzer
Kuvars Kristalini Bakır Tele Sarmak Tesla Bobinine Benzer

📌 Tellerin Uygun Forma Sokulması: Kuvarsa sarmak için uzun bakır tel kullanıldı. Tele bükülmek suretiyle şekil verildi ve yan keski vb. ile kesildi. Fakat orgonitin içine katılacak olan diğer metallerin talaş formunda olması önerilmektedir. Eğer metalleri talaş formunda bulamazsanız metal telleri yan keski ile keserek talaş haline getirebilirsiniz.

3- Orgonit Yapımı [Adım Adım Profesyonel Rehber]

Plastik bardak vb. bir kaba 2’ye 1 oranında epoksi reçineyi ve reçine sertleştiricisini döküyoruz. Burada ilk başta reçine sertleştiriciyi daha sonra da reçineyi dökmek önerilmektedir. Daha sonra bu karışım 10-15 dakika boyunca yavaş – orta sürat ile köpük oluşturmayacak şekilde karıştırılmalıdır.

Uyarı: Eğer epoksi reçine yerine PET şişe kullanacaksanız, PET şişeleri bir kapta eritmeniz ve sıcakken donmadan kaba dökmeniz gerekmektedir. Fakat sıcak gören (ve petrol türevleri kullanılarak üretilen) PET şişeyi kullanmanın pek de sağlıklı bir uygulama olduğu söylenemez! Bu sebeple yazının devamında organik reçine kullanımını baz alacağız.
Epoksi Reçineyi Karıştırırken Renk Pigmentleri Ekleyip Ürüne Ek Görsel Güzellik Katabilirsiniz
Epoksi Reçineyi Karıştırırken Renk Pigmentleri Ekleyip Ürüne Ek Görsel Güzellik Katabilirsiniz

Eğer karışımı yüksek süratle karıştırırsanız köpüklenme meydana gelebilir. Ayrıca zamanla karışımın ısınmaya başladığını hissedeceksiniz. Eğer bu süre zarfında köpük oluşursa fön makinesi veya çakmak ile dağıtılmalıdır. Reçine karışımı yeterli miktarda karıştırıldıktan sonra kabın yüzeyine az miktarda reçine dökülmelidir.

Ardından kaba kuvars kristaline sarılı bakır mekanizması başta olmak üzere bütün malzemeler eklenmelidir. Genellikle kalıbın yarısı metal talaşları ve faydalı taşlarla doldurulur. Kalan boşlukları doldurmak için de sıvı halde epoksi reçine dökülür. Üründen elde edilecek olan tasarım sizin estetik zevkinize ve el becerilerinize bağlıdır.

Profesyonel İpucu: Malzemelerin tabana çökmemesi için reçine kademeli olarak sertleşmesi beklenerek eklenmelidir. Ayrıca bu süre zarfında eklenmemiş olan reçine de karıştırılmaya devam edilmelidir. Fakat bu teknik kolye gibi küçük hacimli ürünler için geçerli değildir, onlar kalıba tek seferde dökülebilirler. Bu sayede tıpkı aşağıdaki görseldeki gibi katmanları birbirine karışmamış olan ideal ürünler elde edebilirsiniz:
Büyük Orgonitler Yaparken Malzemeler Tıpkı Bu Görseldeki Gibi Kademe Kademe Yerleştirilmelidir
Büyük Orgonitler Yaparken Malzemeler Tıpkı Bu Görseldeki Gibi Kademe Kademe Yerleştirilmelidir

Ardından orgonitlerin kurumasını beklemek gerekir. Çünkü bir müddet sonra reçine, cama benzer şekilde katılaşır. Kolye gibi küçük hacimli ürünler 3-7 gün arası, piramit gibi orta hacimli ürünler 10-15 gün arası, cloudbuster gibi büyük hacimli ürünler daha uzun süreli olarak kurumaya bırakılmalıdır. Kuruma süresi çeşitli faktörlere bağlı olarak değişmektedir. Örneğin soğukta sertleşme süresi daha kısa olmaktadır.

Bu süre bittikten sonra ürünler kalıplardan çıkarılmalıdır. Eğer yaptığınız şey kolye ise, uygun bir noktadan delip kolye klipsi ile zinciri veya ipi yerleştirebilirsiniz. Ve ortaya, evinizin bir köşesine konulabilecek, kolye olarak boyna takılabilecek vb. rengarenk, çekici bir materyal çıkmış olur.

Ürünün hacmine göre bu işlem birkaç kez tekrarlanır. Örneğin piramit yapımında bu işlem farklı malzemelerle bir kaç adım tekrarlanır. Her adımda kaşığı kullanarak malzemelerin reçine içerisindeki konumlarını rahatlıkla düzenleyebilirsiniz. Ayrıca katmanlar arasında boşluk bırakmak hem fonksiyonellik hem de estetik açısından önerilmektedir.

Kendi Yapımımız Olan Orgonit Kolye ve Piramit Orgonit Modelleri
Kendi Yapımımız Olan Orgonit Kolye ve Piramit Orgonit Modelleri
Uyarı: Orgonit yapımında kaliteli ve estetik ürünleri ortaya çıkarmak, bu yazıda da görüleceği üzere yüksek maliyet ve bir tecrübe birikimi istemektedir. Orgonitleri isterseniz kendiniz de yapabilirsiniz fakat olası hataların ürünün kalitesini ve işlevselliğini önemli ölçüde düşüreceğini ve hatta çok ciddi maddi zararlara sebep olabileceğini unutmayınız. Bu sebeple düzenli olarak bu işi yapan kişilere ihtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda orgonit yaptırmayı düşünebilirsiniz.

4- Orgonit Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler ve Ek Bilgiler

.#. Orgonit yapımında kalıp olarak silikon ve plastik kalıplar en iyi performansı gösterirler. Fakat plastik kaplar tek kullanımlık iken silikon kalıplar eskiyene kadar uzun süre kullanılabilirler. Fakat kağıt bardak gibi kaplar asla tercih edilmemelidir, çünkü bunlar reçineye yapışırlar ve temizlenemezler.

.#. Orgonit yapılırken kullanılan malzemelerin çeşidi ve miktarı orgonitin fonksiyonel özelliklerini belirleyen temel unsurlardır. İhtiyaçlarınız ve talepleriniz doğrultusunda istediğiniz faydalı taşları da orgonite katarak, orgonitin işlevselliğini arttırmak mümkündür.

Orgonite Eklenebilecek Faydalı Taşlar Nelerdir?
Orgonite Eklenebilecek Faydalı Taşlar Nelerdir?

Örnek: Kuvars kristali fazla olan bir orgonitin radyasyonu emme özelliği daha fazla olurken, mıknatıs tozu içeren bir orgonitin manyetik alanı daha kuvvetli olacaktır. Benzer bir mantıkla, shungite içeren ürünler teknolojik cihazlardan yayılan elektromanyetik radyasyona karşı korumayı arttıracaktır.

.#. Orgonit yapılmadan önce reçine karışımı hazırlanırken, karışım iyice karıştırılmalıdır. Karışım hızlı bir şekilde karıştırılırsa köpüklenme sorunu ortaya çıkar, karışım normalden kısa süreli veya normalden yavaş bir şekilde karıştırılırsa da kurumaz veya kuruması çok uzun sürer! Kuruma süresi şu unsurlara bağlıdır:

• Ürünün toplam yüzey alanı
• Ortam koşulları (Sıcaklık vb.)
• Reçine ve sertleştirici oranı
• Reçinenin karıştırılma süresi
• Kullanılan malzemelerin kalitesi

.#. Orgonit yaparken aynı malzemeler kullanılmasına rağmen, ortaya tıpkı aşağıdaki görseldeki gibi çok ciddi bir tasarımsal çeşitliliğe sahip olan ürünler çıkmaktadır:

Aynı Ürünler İle Çok Farklı Tasarımlara Sahip Ürünler Ortaya Çıkarılabilir
Aynı Ürünler İle Çok Farklı Tasarımlara Sahip Ürünler Ortaya Çıkarılabilir

Orgonitin estetik ve çekici olması aşağıdaki unsurlara bağlıdır:
• Kullanılan malzemelerin çeşidi (Kap şekli vb.)
• Malzemeler arasındaki boşluk miktarı
• Malzeme çeşitliliği ve malzeme sıklığı
• Malzemeler arasındaki görsel uyum
• Kullanılan ek aksesuarlar ve boyalar
• Diğer tasarımsal teknikler ve unsurlar

.#. Epoksi reçineler genellikle solventli, solventsiz ve su bazlı olmak üzere üç farklı ana grupta üretilirler. Fakat solventler genellikle canlı sağlığına olumsuz etkileri olduğu düşünülen maddelerdir. Bu sebeple solventsiz veya su bazlı epoksi reçineler kullanılması önerilmektedir.

.#. Amerikan yerlilerinin “şifa çemberi” adını verdikleri kadim bir ritüelleri bulunmaktadır. Bu ritüelde de faydalı taşlar vb. çember oluşturacak şekilde dizilir. Bu sayede atalarının ruhlarıyla temas kurarak şifalandıklarına inanırlar. Ne kadar bilimsel olduğu tartışılır ama hiçbir bilgi günümüze kadar boşuna gelmemiştir diyerek ve orgonit prensibi ile benzerliğine dikkat çekerek konumuza devam edelim.

Amerikan Yerlilerinin Şifa Çemberi Ritüeli [Örnek]
Amerikan Yerlilerinin Şifa Çemberi Ritüeli [Örnek]

.#. Nesneler geometrik şekilsel özellikleri nedeniyle enerjiyi belli merkezlerde toplarlar. Bakır başta olmak üzere metaller de bu enerjiyi iletmede yardımcı olurlar. Ayrıca kristaller nasıl durursa dursun, şekli ne olursa olsun frekansını üretir. Bu özellikler bina inşası gibi çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.

Orgonite Cloudbuster, Chembuster olarak da bilinir. Altı fit (2 metre) yüksekliğinde 6 bakır borudan yapılmıştır. Borular orgonit tabanından çıkıntı yapar. Her tüpün içinde çift uçlu bir kuvars kristali vardır. Taban pozitif orgonu üretir ve borular onu yukarıya doğru fırlatır. 

5- Orgonitler Kullanım Alanları Nelerdir?

➽ Aksesuar olarak (Kolye, anahtarlık, bileklik, piramit vb.)
➽ Süs eşyası olarak (Evde, ofiste vb.)
➽ Hediyelik eşya olarak
➽ Sürahi ve bardak altlığı olarak
➽ Bahçede atmosfer iyileştirici olarak (CloudBuster)
➽ Ve çeşitli farklı amaçlarla kullanılabilir.

Profesyonel İpucu: Orgonitleri su altlığı olarak kullanan pek çok kişi çeşitli platformlarda suyun tadının olumlu yönde değiştiğini gözlemlediklerini söylemişlerdir. Ayrıca başta Batı ülkeleri olmak üzere dünyanın pek çok yerinde pek çok insan orgonitleri baz istasyonlarının altına gömmekte ve hatta “CloudBuster” denilen büyük çaplı orgonitlerle tıpkı aşağıdaki görseldeki gibi atmosfer kalitesini iyileştirmektedir:
CloudBuster Tipindeki Orgonitlerin Atmosferdeki Etkileri (Kaynak: quebecorgone.com)
CloudBuster Tipindeki Orgonitlerin Atmosferdeki Etkileri (Kaynak: quebecorgone.com)

YAZIYA EKLENECEKLER (1)
https://tr.pinterest.com/alper2404/orgonit/

Orgonit Malzemeler
Peki orgonit neyden yapılmıştır? Basit bir karışım reçine, metal parçacıklar ve kuvars kristalidir. Bu bileşenler kolayca satın alınabilir. Orijinal orgonit, reçine ve metallerin eşit parçalarından yapılır. Ve bir kuvars kristali ilavesi. Dilerseniz başka kristaller ve bobinler de ekleyebilirsiniz.

Reçine

Reçine orgonit bazdır. Ve tüm malzemeleri birbirine bağlar. Epoksi veya polyester reçineler tercih edilir. Ancak mum veya dammar veya gomalak gibi diğer organik reçineler de kullanılabilir. Ancak doğal reçinelerin çok hassas olduğunu bilmekte fayda var. Böylece ısı ve nem bu orgonitleri kolayca mahvedebilir. Bu yüzden epoksi reçine veya polyester tercih etmek en iyisidir.

metaller

Orgonitiniz için çok çeşitli metaller kullanabilirsiniz. Çeşitli metaller ona farklı orgon enerji titreşimleri verecektir. Orgonit sanatçıları çelik, pirinç, bronz, alüminyum, bakır, alpaka, gümüş, altın ve hatta platin ve paladyum kullanır. Metaller küçük, orta ve büyük metal tornalarda gelebilir. Veya granül, toz veya yaprak halinde bile.

kuvars kristali

Kuvars kristali orgonitin kalbidir. Kuvars çok iyileştirici bir taş olarak kabul edilir. Her türlü alanda inanılmaz derecede uzun bir kullanım geçmişine sahiptir. Ve genellikle ana kristal olarak adlandırılır. Çift uçlu kristaller kullanmanızı tavsiye ederiz, ancak tek uçlu veya hatta kuvars talaşları işi yapacaktır.

Ek değerli taşlar

Orgonite başka taşlar da ekleyebilirsiniz. Ekstra şifa kristalleri, şifa frekanslarıyla orgonit’i besler. Ve orgon enerjisi onların metafizik özelliklerini güçlendirecektir.

Kalıplar

Kurabiye ve çörek tepsileri gibi hazır kalıpları kullanın. Mücevher kreasyonları veya sanatsal orgonit için silikondan kendi kalıplarınızı oluşturabilirsiniz. Veya çevrimiçi olarak kalıp satın alabilirsiniz.

Orgonit Kendin Yap Talimatları:

  1. Metal talaşları kalıba yerleştirin.
  2. Kuvars kristalini (mümkünse merkezi olarak) ve ek şifalı değerli taşları ekleyin.
  3. Reçineyi ölçüm sürahisine dökün. Doğru miktarda katalizör/sertleştirici ekleyin (ürününüzün özelliklerine bakın).
  4. Reçine ve sertleştiriciyi bir veya iki dakika karıştırın. Çok şiddetli yapmayın. Hava kabarcıkları oluşturmak istemezsiniz.
  5. Reçine karışımını kalıplara dökün.
  6. Reçinenin metal karışımına nüfuz etmesine izin verin. Gerektiği kadar doldurun. Üstte pürüzsüz bir reçine yüzeyi elde etmeyi hedefleyin.
  7. Reçinenin sertleşmesine ve sertleşmesine izin vererek kreasyonlarınızı yalnız bırakın. Güneş ışığı ve yüksek sıcaklık süreci hızlandırabilir.
  8. Bitmiş ürünü kalıptan çıkarın.
  9. Az önce ilk Orgonitinizi yaptınız! Tebrikler!

Güvenlik önlemleri:

  • Daima üreticinin talimatlarını okuyun.
  • Lateks eldivenler, koruyucu gözlükler ve yüz maskesi gibi bazı güvenlik ekipmanları edinin.
  • Geçici orgon atölyenizi iyi havalandırın.
  • Sertleşen reçinenin üzerine eğilmeyin ve nefes almayın. Bu dumanlar zehirli olabilir.
  • Reçine üzerindeki etiketi kontrol edin. Maksimum kalınlığı not edin; üreticinin sertleşme süresi; reçine/sertleştirici oranı. Bunların kimyasal olduğunu unutmayın. Ekstra dikkatle ele alınmaları gerekir. Daima reçine ile üreticinin talimatlarına göre çalışın.
  • Ve çoğu reçinenin sertleştikçe ısınacağını unutmayın. Bazıları daha fazla, bazıları daha az küçülür.

uyarı: Bir orijinal / otantik orgonite metaller ve reçinenin eşit parçadan oluşur. Sahte orgonit çok az metal içerir veya hiç metal içermez. Piyasada Hindistan’dan bir sürü sahte orgonit var. Bunlar çoğunlukla kristallerden ve reçineden yapılır. Ve onlara orgonit denmemeli. Güzel görünebilirler ama hiç orgon oluşturmazlar.   

Daha büyük daha iyi?

Buna bağlı. Daha büyük orgonitler daha fazla enerji üretir. Ama kalite de önemli. Böylece kristaller ve metaller ne kadar ince olursa, ürettikleri enerji o kadar yüksek olur.

Şekil enerjiyi etkiler mi?

Ah evet, şekil orgonitlerin enerji imzalarını etkiler. Farklı şekiller farklı enerji alanları üretir.

Orgonitin içindeki bobinler ve spiraller?

Evet! Enerji akışını yönlendirirler. Ve en ünlüsü SBB bobinidir . Tesla’nın çift sarmal bobinine benzer.

Negatif iyonların faydaları nelerdir?Soluduğumuz havada bulunan negatif ve pozitif iyon oranları bölgelere göre şu şekildedir. Kırsal bölgelerde, havada cm3’de 3000 pozitif iyon ve 4000 negatif iyon vardır, ancak şehir içindeki bir ofis binasında negatif iyon konsantrasyonu 100 negatif iyona kadar düşmektedir. Ortalama olarak cc başına olan negatif iyon miktarları doğal şelale yakınında:15.000 /pcs, deniz kenarında 10.000 /cc,dağlarda 5.000/cc, şehir içindeki ofislerde 50 / cc dır. Diğer taraftan havada pozitif iyonların artması kendimizi yorgun hissetmeme, baş dönmesine ve solunum zorluğu vb. etkilere sebep olmaktadır.Senede dört sefer mevsim geçişlerinden önce yapılan tarama hacamatı ve yılda bir kez yapılan kafa hacamatıyla, vücudumuzun bir yıl boyunca maruz kalacağı toksinlerden tamamen kurtulmuş oluruz…

-> pcdeki orgonite making info word dosyası
veya https://www.artworksresin.ca/post/orgonites

Standart modeller genellikle (üretim maliyetini düşürmek için) alüminyum ve polyester reçinesi gibi düşük kaliteli malzemelerle yapılsalar da bakır, gümüş ve epoksi reçine gibi daha kaliteli malzemelerle yapılan modeller de mevcuttur.

Orgonit kolye modellerinin kullanım süresi tamamen kişiseldir; düzenli olarak kullanılması önerilir. Uyurken, banyoda ve hatta denizde bile kullanılabilir. Ancak süs özelliğine ağırlık verilen modellerde fonksiyonellik geride kalabilir.

Profesyonel İpucu: Orgonitlerin verimli bir şekilde çalışması için şarj edilmesi gerekir. Orgonitler güneşli ortamda veya negatif enerjilerle doymuş yerlerde (örneğin baz istasyonları vb. yüksek radyasyonlu yerlerde) şarj olurlar ve yüksek performans gösterirler. Orgonitleri şarj etmek için en etkili yöntem güneş ışığında tutmak olmakla beraber bunların haricinde temizlemeye veya ek bir işleme gerek duymaz. Ayrıca orgonitler uygun ortamlarda aralıksız çalışırlar.
Profesyonel İpucu: Mimari ve enerji konusunda yaygın bir inanışa (evet, henüz kanıtlanmamış bir kuvvetli bir inanışa) göre piramitler, yedigenler ve kubbeler enerjiyi daha iyi bir şekilde yaymaktadır. Örneğin Türk piramitleri, Mısır piramitleri ve Dubai’deki WAFI alışveriş merkezi gibi pek çok mimari yapı bu ilkelere göre inşa edilmiştir. Ayrıca dünya genelinde popüler olan bütün dinlere ait ibadethanelerin dış görünüşlerinin birbirine benzer olması kesinlikle bir tesadüf değildir.

 (1) -> Öyle ki dünyada pek çok yerde ama özellikle Avrupa’da insanlar büyük çaplı orgonitler yapıp (yaydıkları radyasyondan ötürü) bunları baz istasyonlarının altlarına gömmektedirler.

MrKaptanTR

Bilgisayar mühendisiyim ve boş zamanlarımda kurucusu olduğum bu platformda yazarlık yapıyorum. Özellikle yazılım ve profesyonel içerik üreticiliği alanlarında çalışıyorum. Spor yapmaktan ve gizemli konuları araştırmaktan keyif alıyorum.

2 Yorum

  1. Merhaba sizden orgonit ile ilgili bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim size nasıl ulaşabilirim?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu